MERSİN / TARSUS - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmeni Özen KAYA'nın kuruculuğunu yürüttüğü ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Sinem YILMAZ'IN katılımcı olduğu '' Kuşaklar Arası Köprü '' e Twinning projesi başladı. Proje 10 Türk ve 2 Yunanlı ortak katılımıyla devam ediyor.

Ara

Mersin il geneli imam hatip ortaokulları arasında düzenlenen GENÇ SADA KURAN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI'nda, Okulumuz adına yarışam 7/B sınıfı öğrencimiz Bedreddin Heddat, il birincisi olarak bizi gururlandırmıştır. Öğrencimizi ve emeği geçenleri tebrik eder,  başarılarının devamını dileriz.

Ara

Mevlana Haftası dolayısıyla Okulumuzda anma etkinlikleri yapıldı. Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Erdal Baykan'ın konuşmalarıyla değer kattığı programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet METİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sezai EROL, İlçe Müftümüz Ali CAN, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Emeği Geçenlere Teşekkür ediyoruz.

EN ÇOK HATİM YAPAN SINIFI SEÇİYORUZ

Kas

Okulumuz ilahi korosu ile etkinliklere renk katıyor

Kas

Okulumuzda  belirlenen öğrenci gruplarına DKAB öğretmenlerimiz gözetimi ve rehberliğinde  CUMA NAMAZI hutbe uygulamaları yapıyoruz.